Vores menu

Vi serverer delevenlig, rustik og ukompliceret mad fra hele verden. Der er ingen dikkedarer, ingen svinkeærinder og ingen store armbevægelser. Alle råvarer er nøje udvalgte og sammensat for at frembringe den mest optimale smag i hver enkelt ret.

Vi serverer med andre ord mad for enhver smag – også vegetarens. Har du laktose- eller glutenallergi, råder vi dig til at sige det i baren ved ankomst, eller alternativt skrive det i din booking, når du booker bord hos os.

Glæd dig til januar 2023, der går vi i luften med et helt nyt menukort med endnu mere lækkert delevenligt mad.

Book bord her

Menu November - December

Brød, mandler og oliven

Serrano skinke
Kroketter med Karl Johan-svampe

Marinede rejer med aioli
Friterede papadums med koldrøget laks og syltede ørredrogn

Stegt torsk med salsa verde, pinjekerner og BBQ panko
Sellerivariation med hasselnødder og brunet smørsauce

Patatas bravas med aioli og salsa brava
Grillet oksebov med morkler, majs og Karl Johan sauce

Menupris 399,- pr. gæst
(skal vælges af hele bordet)

Vinmenu á 4 glas 350,- pr. gæst

Snacks

Saltede mandler

25,-

Marinerede spanske oliven

25,-

Baggårdens Foccacia med olivenolie og flagesalt

28,-

Hjemmerørt aioli

18,-

15 g Baerii caviar med blinis creme fraiche og purløg

240,-

Surdejsbrød med tomat og hvidløg

Pan con tomate og hvidløg, 4 stk. 

40,-

Pan con tomate y jamón serrano, 4 stk.

75,-

Kroketter

Vegetar m/ Karl Johan svampe, 4 stk.

55,-

Hønsekød, 4 stk.

68,-

Skinke

4 udvalgte skinker

100,-

  • Vi anbefaler et glas sherry til.

48,-

Jamón serrano de Batalle, 15 md.

90,-

Jamón Ibérico Teruel DOP, 24 md

140,-

Jamón Ibérico bellota de Puro, Capa Negra, 40 md

180,-

Jamón Ibérico bellota pata negra de Lazo, 36 md

230,-

Jamón Ibérico bellota pata negra de Juan Manuel, 48 md

240,-

Fisk & Skaldyr

Marinerede rejer m/ aioli

88,-

Lynstegt tun m/ chimichurri og friterede artiskokker

100,-

Koldrøget laks på papadums med syltede ørredrogn

85,-

Stegt torsk med salsa verde, pinjekerner og BBQ-panko

95,-

Grillet blækspruttearm m/ sauce snit bois

120,-

Gambas pil-pil

88,-

Vegetar

Grillede broccolini m/ salsa romesco og mandler

58,-

Svampetoast m/ Gammel Knas og Karl Johan svampe

70,-

Sellerivariation med hasselnødder og brunet smørsauce

80,-

Patatas bravas m/ salsa brava og aioli

55,-

Pimientos de Padron m/ salt

48,-

Kød

Rørt tatar på okse m/ paprika, trøffelmayo og chips

98,-

Miniburger med oksekød, røget mayonnaise og panchetta

72,-

Grillet oksebov m. morkler, majs og fermenteret hvidløg

108,-

Pizza med Gammel Knas, artiskokker, sucuk og revet parmesan (4 små slices)

75,-

Baggårdens lammekebab med humus, syltede tomater og yoghurt dressing

105,-

Dessert

Churros, vaniljeis og chokolade-karamelsauce

85,-

Vaniljeis med jordskok chips, yoghurt og brunet smør

72,-

Gammel Knas og Den Hvide dame med solbærkompot og knækbrød

90,-

Er du sulten efter god delevenlig mad og et glas godt vin?

Book dit bord her