Vores menu

Vi serverer delevenlig, rustik og ukompliceret mad fra hele verden. Der er ingen dikkedarer, ingen svinkeærinder og ingen store armbevægelser. Alle råvarer er nøje udvalgte og sammensat for at frembringe den mest optimale smag i hver enkelt ret.

Vi serverer med andre ord mad for enhver smag – også vegetarens. Har du laktose- eller glutenallergi, råder vi dig til at sige det i baren ved ankomst, eller alternativt skrive det i din booking, når du booker bord hos os.

Glæd dig til januar 2023, der går vi i luften med et helt nyt menukort med endnu mere lækkert delevenligt mad.

Book bord her

Weekend menu

Gælder fra januar – februar

Brød, dip og oliven

Serrano skinke 15 md
Frisk forårsrulle med tun, agurk, peanuts og goma

Saltbagt bede med burrata, balsamico, julesalat og pinjekerner
Kartoffelvaffel med stenbiderrogn, røget creme fraiche og urter

Variation af selleri med hasselnødder, brunet smørsauce og miso
Stegt kulmule med hummerbisque og brændt kål

Surdejspizza med tomatsauce, gammelknas, grillet artiskok og sucuk
Ibérico arancini (risottokugler) med parmesancreme

BG22 æblekage med æblesorbet, fromage og makroner

Menupris 375,- pr. gæst
(skal vælges af hele bordet)

Vinmenu á 4 glas 300,- pr. gæst

Hverdagsmenu

Gælder fra januar – februar

Brød, dip og oliven

Serrano skinke 15 md
Frisk forårsrulle med tun, agurk, peanuts og goma mayo

Saltbagt bede med burrito, balsamico, julesalat og pinjekerner
Kartoffelvaffel med stenbiderrogn, røget creme fraiche og urter

Ibérico arancini (risottokugler) med parmesancreme
Variation af selleri med hasselnødder, brunet smørsauce og miso

BG22 æblekage med æblesorbet, fromage og makroner

Menupris 298,- pr. gæst
(skal vælges af hele bordet)

Vinmenu á 2 glas 150,- pr. gæst

Snacks

Marinerede spanske oliven

30,-

Baggårdens Foccacia med olivenolie og flagesalt

28,-

Ajillo Mayonnaise (persille og hvidløg)

18,-

Chili/sesam Mayonnaise

18,-

Baba Ghanoush (Aubergine dip)

30,-

15 g Baerii caviar med blinis creme fraiche og purløg

240,-

Charcuteri

Jamón Serrano Grand Reserva, 15 md

90,-

Salami Jesus

80,-

Salsiccia Napoli Piccant

80,-

Jamón Ibérico Capa Negra, 40 md

150,-

Blandet bræt med alle ovenstående skinker/pølser

170,-

Vegetar

Baba Ghanoush med fladbrød (Aubergine dip)

55,-

Saltbagt bede med burrata, balsamico, julesalat og ristede pinjekerner

72,-

Toast med Karl Johan, fermenteret hvidløg og gammelknas

72,-

Smørristede Gnocchi i salvie, kapers, persille, citron og parmesan

65,-

Variation af selleri med ristede hasselnødder, brunet smør og miso sauce

75,-

Kålsalat med ristede kirkærter, spidskommen og eiswein vineigrette

60,-

Tripple fried fries med 2 slags dip

60,-

Fisk & Skaldyr

Kartoffelvaffel med stenbiderrogn, røget creme fraiche og urter

90,-

Friske forårsruller m/ tun, agurk, peanuts med goma mayo

85,-

Dampede blåmuslinger med rød karry og peanuts

90,-

Grillet blæksprutte med piment creme og kartoffelmos

120,-

Stegt kulmule med hummerbisque og brændt kål

105,-

Kød

Rørt tatar med trøffel mayonnaise og kartoffel chips

98,-

2 x slider med dryage bøf, røget mayonnaise, agurkerelish og panchetta

100,-

Surdejspizza med tomatsauce, gammelknas, grillet artiskok og sucuk pølse

75,-

Ibérico arancini (risottokugler) med parmesancreme

75,-

Lammekebab med syltede grønne tomater, pistacie, roti og mynte yoghurt

105,-

Dessert

BG22 æblekage med æblesorbet, fromage og makroner

65,-

Hjemmelavede churros med vaniljeis

75,-

2 slags Arla Unikaoste med kompot og knas

85,-

Er du sulten efter god delevenlig mad og et glas godt vin?

Book dit bord her