Vores menu
Vi serverer delevenlig, rustik og ukompliceret mad fra hele verden. Der er ingen dikkedarer, ingen svinkeærinder og ingen store armbevægelser. Alle råvarer er nøje udvalgte og sammensat for at frembringe den mest optimale smag i hver enkelt ret.
Vi serverer med andre ord mad for enhver smag – også vegetarens. Har du laktose- eller glutenallergi, råder vi dig til at sige det i baren ved ankomst, eller alternativt skrive det i din booking, når du booker bord hos os.
Glæd dig til januar 2023, der går vi i luften med et helt nyt menukort med endnu mere lækkert delevenligt mad.

Weekend menu
Gælder fra januar – februar
Brød, dip og oliven
Serrano skinke 15 md
Frisk forårsrulle med tun, agurk, peanuts og goma
Saltbagt bede med burrata, balsamico, julesalat og pinjekerner
Kartoffelvaffel med stenbiderrogn, røget creme fraiche og urter
Variation af selleri med hasselnødder, brunet smørsauce og miso
Stegt kulmule med hummerbisque og brændt kål
Surdejspizza med tomatsauce, gammelknas, grillet artiskok og sucuk
Ibérico arancini (risottokugler) med parmesancreme
BG22 æblekage med æblesorbet, fromage og makroner
Menupris 375,- pr. gæst
(skal vælges af hele bordet)
Vinmenu á 4 glas 300,- pr. gæst
Hverdagsmenu
Gælder fra januar – februar
Brød, dip og oliven
Serrano skinke 15 md
Frisk forårsrulle med tun, agurk, peanuts og goma mayo
Saltbagt bede med burrito, balsamico, julesalat og pinjekerner
Kartoffelvaffel med stenbiderrogn, røget creme fraiche og urter
Ibérico arancini (risottokugler) med parmesancreme
Variation af selleri med hasselnødder, brunet smørsauce og miso
BG22 æblekage med æblesorbet, fromage og makroner
Menupris 298,- pr. gæst
(skal vælges af hele bordet)
Vinmenu á 2 glas 150,- pr. gæst
Snacks
Marinerede spanske oliven
30,-
Baggårdens Foccacia med olivenolie og flagesalt
28,-
Ajillo Mayonnaise (persille og hvidløg)
18,-
Chili/sesam Mayonnaise
18,-
Baba Ghanoush (Aubergine dip)
30,-
15 g Baerii caviar med blinis creme fraiche og purløg
240,-
Charcuteri
Jamón Serrano Grand Reserva, 15 md
90,-
Salami Jesus
80,-
Salsiccia Napoli Piccant
80,-
Jamón Ibérico Capa Negra, 40 md
150,-
Blandet bræt med alle ovenstående skinker/pølser
170,-
Vegetar
Baba Ghanoush med fladbrød (Aubergine dip)
55,-
Saltbagt bede med burrata, balsamico, julesalat og ristede pinjekerner
72,-
Toast med Karl Johan, fermenteret hvidløg og gammelknas
72,-
Smørristede Gnocchi i salvie, kapers, persille, citron og parmesan
65,-
Variation af selleri med ristede hasselnødder, brunet smør og miso sauce
75,-
Kålsalat med ristede kirkærter, spidskommen og eiswein vineigrette
60,-
Tripple fried fries med 2 slags dip
60,-
Fisk & Skaldyr
Kartoffelvaffel med stenbiderrogn, røget creme fraiche og urter
90,-
Friske forårsruller m/ tun, agurk, peanuts med goma mayo
85,-
Dampede blåmuslinger med rød karry og peanuts
90,-
Grillet blæksprutte med piment creme og kartoffelmos
120,-
Stegt kulmule med hummerbisque og brændt kål
105,-
Kød
Rørt tatar med trøffel mayonnaise og kartoffel chips
98,-
2 x slider med dryage bøf, røget mayonnaise, agurkerelish og panchetta
100,-
Surdejspizza med tomatsauce, gammelknas, grillet artiskok og sucuk pølse
75,-
Ibérico arancini (risottokugler) med parmesancreme
75,-
Lammekebab med syltede grønne tomater, pistacie, roti og mynte yoghurt
105,-
Dessert
BG22 æblekage med æblesorbet, fromage og makroner
65,-
Hjemmelavede churros med vaniljeis
75,-
2 slags Arla Unikaoste med kompot og knas
85,-