Job i

Vi går på arbejde hver dag for at leve vores vision om at skabe sammenhængskraft mellem mennesker gennem mad. Baggården22 er fuld af skønne personligheder, der alle gør sig umage for at samarbejde og servicere nærværende og kærligt

Vi er grundige i vores rekruttering, fordi vi går op i at sætte det rette hold, der tilsammen er stærke.

Vi ser stor værdi i at udvikle vores medarbejderes potentiale, så det er ikke usædvanligt, at en opvasker omskoles til tjener eller en tjener til køkkenassistent.

Vi arbejder aktivt med at fjerne det unødvendige hieraki, der ellers lever i bedste velgående i restaurationsbranchen.

Det gør vi for at skabe så megen medbestemmelse og ejerskab som muligt, og fordi vi synes alle funktioner er lige betydningsfulde. Det betyder også, at du i Baggården22, ikke får en formel leder, men sammen med dine kolleger skal træffe de nødvendige beslutninger indenfor de rammer, der er givet.

Hvis det lyder som noget for dig, så se nedenfor om vi har stillinger slået op eller send os en uopfordret ansøgning. Vi behandler alle henvendelser og vil glæde os til at høre, hvordan du synes du kan bidrage til at gøre Baggården22 til et endnu bedre sted at arbejde og være gæst.

Der er ingen ledige stillinger i Baggården22 lige nu.

Kontakt os

Kom forbi, sig hej og se baggården!

Er du interesseret i at bestille bord, kan du gøre det her og har du andre forespørgsler, er du velkommen til at give os et kald på: +45 73 70 63 03

Du kan også sende os en mail på: info@bg22.dk

Åbningstider

Mandag – torsdag: 17.00 – 00.00

Køkkenet har åbent 17.30 – 21.30. Udenfor køkkenets åbningstid, byder vi på snacks i baren.

Fredag: 17.00 – 01.00
Lørdag: 12.00 – 01.00
Søndag: Lukket

Fredag og lørdag er køkkenet åbent indtil kl. 22.00. Udenfor køkkenets åbningstid, byder vi på snacks i baren.