En aften hos Baggården22
Vi serverer verdensklassikere fortolket delevenligt og håber at kunne sende dig på en mental rejse til flere af verdens baggårde på blot én aften.
Vores menu har primært nedslag i Asien, Skandinavien, Sydeuropa og USA. Vi forsøger at skabe en god balance mellem kød, grønt, fisk og skaldyr, så alle kan være med.
I år er vi meget inspireret af streetfood, dybe og varme smage – enkelte retter har også et tvist af nostalgi. Vi hylder årstidernes skiften, så hver tredje måned vil ca. 25% af retterne være skiftet ud til mere sæsonnære varianter.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Snacks
Spanske oliven 34,-
Baggårdens Foccacia med olivenolie og flagesalt 32,-
Ajillo Mayonnaise (persille og hvidløg) 20,-
Chili/sesam Mayonnaise 20,-
Baba Ghanoush (Aubergine dip) 32,-
15 g Baerii caviar med blinis creme fraiche og purløg 265,-
Charcuteri
Jamón Serrano Grand Reserva, 15 mdr 95,-
Monte Nevado, Mangalica, Ungarnsk uldgris, 28 mdr 135,-
5J, Cinco Jotas, Pata Negra, 100% Iberico, 28 mdr 220,-
Jamón Ibérico Capa Negra, 40 mdr 160,-
’Smage-brættet’ – Lidt af alle 4 skinker 185,-
Vegetar
Gnocchi med græskar, brunet smør, salvie og valnødder 72,-
Baba Ghanoush (Aubergine dip) med fladbrød 55,-
Ristet blomkål med mynteyogurt og urter 72,-
Grillet pak choi, misosmør, ristet sesam 72,-
Svampetoast med karl johan svampe og krystal ost 88,-
Tripple cooked fries med 2 slags dip 65,-
Fisk & Skaldyr
Brændt laks med japansk mayo, syltede æbler og urter 110,-
Friske forårsruller m/tun, agurk, peanuts og gomamayo 98,-
Dampede blåmuslinger med rød karry og peanuts 95,-
Carpaccio af hellefisk med grøn mayo, tomat og citrus 98,-
Grillet blækspruttearm med harissa og syrlig chardonnay sauce 125,-
Stegt Multe med bakskuld fumè og spinat 105,-
Kød
Rørt tatar med trøffel mayonnaise og kartoffel chips 105,-
Korean-style BBQ Wing, fra Hopballe Mølle, med ’bankede agurker’ og sesamdressing 88,-
2 x slider med dryage bøf, røget mayonnaise, agurkerelish og pancetta 110,-
Surdejspizza med tomatsauce, gammelknas, grillet artiskok og sucuk pølse 88,-
Risotto med ristet blomkål, sprød Iberico og citronskal 92,-
Braiseret svinebryst med parmesancreme, gremolata og svær 105,-
Dessert
Brombærkompot, hvid chokoladecreme, crumble og brombærsorbet 78,-
Hjemmelavede churros med vaniljeis 72,-
3 slags Arla Unikaoste med kompot og knas 98,-