Vores menu

Vi serverer verdensklassikere fortolket delevenligt og håber at kunne sende dig på en mental rejse til flere af verdens baggårde på blot én aften.

Vores menu har primært nedslag i Asien, Skandinavien, Sydeuropa og USA. Vi forsøger at skabe en god balance mellem kød, grønt, fisk og skaldyr, så alle kan være med.

I år er vi meget inspireret af streetfood, dybe og varme smage – enkelte retter har også et tvist af nostalgi. Vi hylder årstidernes skiften, så hver tredje måned vil ca. 25% af retterne være skiftet ud til mere sæsonnære varianter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Book bord her

Snacks

Marinerede spanske oliven 30,-

Baggårdens Foccacia med olivenolie og flagesalt 28,-

Ajillo Mayonnaise (persille og hvidløg) 18,-

Chili/sesam Mayonnaise 18,-

Baba Ghanoush (Aubergine dip) 30,-

15 g Baerii caviar med blinis creme fraiche og purløg 240,-

Charcuteri

Jamón Serrano Grand Reserva, 15 md 90,-

Monte Nevado, Mangalica, Ungarnsk uldgris, 28 mdr 125,-

5J, Cinco Jotas, Pata Negra, 100% Iberico, 28 mdr 220,-

Jamón Ibérico Capa Negra, 40 md 150,-

Blandet bræt med alle ovenstående skinker/pølser 170,-

Vegetar

Baba Ghanoush med fladbrød (Aubergine dip) 55,-

Saltbagt bede med burrata, balsamico, julesalat og ristede pinjekerner 72,-

Grillet sommer spidskål med parmesancreme og urteolie 55,-

Smørristede Gnocchi i salvie, kapers, persille, citron og parmesan 65,-

Grillede grønne asparges med gratineret parmesan og ramsløgspesto 75,-

Tripple fried fries med 2 slags dip 60,-

Fisk & Skaldyr

Pocherede hvide asparges med håndpillede rejer og sauce blanquette 105,-

Friske forårsruller m/ tun, agurk, peanuts med goma mayo 85,-

Dampede blåmuslinger med rød karry og peanuts 90,-

Ceviche af hvid fisk med kærnemælkssauce, radiser og ramsløgsolie 90,-

Grillet blækspruttearm med harissa og syrlig chardonnay sauce 120,-

Stegt lange med bakskuld fume og spinat 105,-

Kød

Rørt tatar med trøffel mayonnaise og kartoffel chips 98,-

Korean-style BBQ Wings med ’bankede agurker’ og sesam-dressing 75,-

2 x slider med dryage bøf, røget mayonnaise, agurkerelish og pancetta 100,-

Surdejspizza med tomatsauce, gammelknas, grillet artiskok og sucuk pølse 75,-

Ibérico arancini (risottokugler) med parmesancreme 75,-

Dessert

Mørdejstærte med yuzucurd, hvid chokoladecreme og citronsorbet 75,-

Hjemmelavede churros med vaniljeis 65,-

3 slags Arla Unikaoste med kompot og knas 85,

Kokken vælger

Vi tilbyder to menuer, en hverdag- og en weekendmenu, hvor kokken på forhånd har sammensat 10 lækre serveringer

Weekend menu

Gælder fra maj

Brød, dip og oliven

Serrano skinke 15 md
Saltbagt bede med burrata, balsamico, julesalat og pinjekerner

Grillede grønne asparges med gratineret parmesan og ramsløgspesto
Ceviche af hvid fisk med kærnemælkssauce, radiser og ramsløgsolie

Stegt lange med bakskuld fume og spinat
Grillet sommer spidskål med parmesancreme og urteolie

Surdejspizza med tomatsauce, gammelknas, grillet artiskok og sucuk
Korean-style BBQ Wings med ’bankede agurker’ og sesam-dressing

Mørdejstærte med yuzucurd, hvid chokoladecreme og citronsorbet

Menupris 375,- pr. gæst
(skal vælges af hele bordet)

Vinmenu á 3 glas 225,- pr. gæst
Vinmenu á 4 glas 300,- pr. gæst

Hverdagsmenu

Gælder fra maj

Brød, dip og oliven

Serrano skinke 15 md
Saltbagt bede med burrata, balsamico, julesalat og pinjekerne

Grillede grønne asparges med gratineret parmesan og ramsløgspesto
Ceviche af hvid fisk med kærnemælkssauce, radiser og ramsløgsolie

Grillet sommer spidskål med parmesancreme og urteolie
Surdejspizza med tomatsauce, gammelknas, grillet artiskok og sucuk

Mørdejstærte med yuzucurd, hvid chokoladecreme og citronsorbet

Menupris 298,- pr. gæst
(skal vælges af hele bordet)

Vinmenu á 2 glas 150,- pr. gæst
Vinmenu á 3 glas 225,- pr. gæst

Er du sulten efter god delevenlig mad og et glas godt vin?

Book dit bord her