Vores menu
Vi serverer verdensklassikere fortolket delevenligt og håber at kunne sende dig på en mental rejse til flere af verdens baggårde på blot én aften.
Vores menu har primært nedslag i Asien, Skandinavien, Sydeuropa og USA. Vi forsøger at skabe en god balance mellem kød, grønt, fisk og skaldyr, så alle kan være med.
I år er vi meget inspireret af streetfood, dybe og varme smage – enkelte retter har også et tvist af nostalgi. Vi hylder årstidernes skiften, så hver tredje måned vil ca. 25% af retterne være skiftet ud til mere sæsonnære varianter.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Snacks
Marinerede spanske oliven 30,-
Baggårdens Foccacia med olivenolie og flagesalt 28,-
Ajillo Mayonnaise (persille og hvidløg) 18,-
Chili/sesam Mayonnaise 18,-
Baba Ghanoush (Aubergine dip) 30,-
15 g Baerii caviar med blinis creme fraiche og purløg 240,-
Charcuteri
Jamón Serrano Grand Reserva, 15 md 90,-
Monte Nevado, Mangalica, Ungarnsk uldgris, 28 mdr 125,-
5J, Cinco Jotas, Pata Negra, 100% Iberico, 28 mdr 220,-
Jamón Ibérico Capa Negra, 40 md 150,-
Blandet bræt med alle ovenstående skinker/pølser 170,-
Vegetar
Baba Ghanoush med fladbrød (Aubergine dip) 55,-
Saltbagt bede med burrata, balsamico, julesalat og ristede pinjekerner 72,-
Grillet sommer spidskål med parmesancreme og urteolie 55,-
Smørristede Gnocchi i salvie, kapers, persille, citron og parmesan 65,-
Grillede grønne asparges med gratineret parmesan og ramsløgspesto 75,-
Tripple fried fries med 2 slags dip 60,-
Fisk & Skaldyr
Pocherede hvide asparges med håndpillede rejer og sauce blanquette 105,-
Friske forårsruller m/ tun, agurk, peanuts med goma mayo 85,-
Dampede blåmuslinger med rød karry og peanuts 90,-
Ceviche af hvid fisk med kærnemælkssauce, radiser og ramsløgsolie 90,-
Grillet blækspruttearm med harissa og syrlig chardonnay sauce 120,-
Stegt lange med bakskuld fume og spinat 105,-
Kød
Rørt tatar med trøffel mayonnaise og kartoffel chips 98,-
Korean-style BBQ Wings med ’bankede agurker’ og sesam-dressing 75,-
2 x slider med dryage bøf, røget mayonnaise, agurkerelish og pancetta 100,-
Surdejspizza med tomatsauce, gammelknas, grillet artiskok og sucuk pølse 75,-
Ibérico arancini (risottokugler) med parmesancreme 75,-
Dessert
Mørdejstærte med yuzucurd, hvid chokoladecreme og citronsorbet 75,-
Hjemmelavede churros med vaniljeis 65,-
3 slags Arla Unikaoste med kompot og knas 85,
Kokken vælger
Vi tilbyder to menuer, en hverdag- og en weekendmenu, hvor kokken på forhånd har sammensat 10 lækre serveringer
Weekend menu
Gælder fra maj
Brød, dip og oliven
Serrano skinke 15 md
Saltbagt bede med burrata, balsamico, julesalat og pinjekerner
Grillede grønne asparges med gratineret parmesan og ramsløgspesto
Ceviche af hvid fisk med kærnemælkssauce, radiser og ramsløgsolie
Stegt lange med bakskuld fume og spinat
Grillet sommer spidskål med parmesancreme og urteolie
Surdejspizza med tomatsauce, gammelknas, grillet artiskok og sucuk
Korean-style BBQ Wings med ’bankede agurker’ og sesam-dressing
Mørdejstærte med yuzucurd, hvid chokoladecreme og citronsorbet
Menupris 375,- pr. gæst
(skal vælges af hele bordet)
Vinmenu á 3 glas 225,- pr. gæst
Vinmenu á 4 glas 300,- pr. gæst
Hverdagsmenu
Gælder fra maj
Brød, dip og oliven
Serrano skinke 15 md
Saltbagt bede med burrata, balsamico, julesalat og pinjekerne
Grillede grønne asparges med gratineret parmesan og ramsløgspesto
Ceviche af hvid fisk med kærnemælkssauce, radiser og ramsløgsolie
Grillet sommer spidskål med parmesancreme og urteolie
Surdejspizza med tomatsauce, gammelknas, grillet artiskok og sucuk
Mørdejstærte med yuzucurd, hvid chokoladecreme og citronsorbet
Menupris 298,- pr. gæst
(skal vælges af hele bordet)
Vinmenu á 2 glas 150,- pr. gæst
Vinmenu á 3 glas 225,- pr. gæst