Velkommen til

Vi serverer delevenlig, varieret og ukompliceret mad fra hele verden. I år er der særligt nedslag i Asien, Amerika, Skandinavien og Sydeuropa og vores inspiration kredser om nostalgi, streetfood og dybe og varme smage.

Alle råvarer er nøje udvalgte og alle ingredienser er tilføje for at optimere den enkelte ret. Vi ønsker at sende vores gæster på en mental rejse til flere af verdens baggårde på én aften.

Vi følger årstiderne, så hver tredje måned finder du mindste 25% nye sæsonrelaterede retter på menuen.

Vi elsker at have gæster lige så meget, som vi elsker mad. Derfor ser vi det, som vores fornemmeste opgave at skabe en nærværende og uformel stemning, hvor der er plads til at nyde et godt måltid sammen.

Vi vil være hele Aarhus’ baggård, hvor mennesker mødes over samtale, mad og drikke i en åbenhjertig og afslappet atmosfære.

Her er fokus på samtale, selskab og smag, som hyldes og udfordres i det åbne køkken. Vi håber I kan mærke vores kærlighed til både mennesker og mad.

Vi skaber oplevelsen sammen

Restaurant Baggården22 så dagens lys d. 1. september 2022. På trods af tal-sammenfald, så står der 22 i slutningen, fordi vi bor i nummer 22 i M.P. Bruuns Gade – lige i hjertet af Aarhus. Inden der var restaurant var lokalet en baggård, der senere er blevet lavet til en fint langt lokale, der stadig emmer af baggårdsstemning. Følelsen af sommer er hos os hele året.

Restauranten ejes af Ane Stürup og Troels Riisbrich . Ane kommer fra HR og  Troels fra en direktørstilling i IT-branchen. Sammen er de to også partnere i konsulentfirmaet Servant, hvis vision er at gøre organisationer og brands bliver mere mærkbare.

Mærkbarheden kommer, når vi tør agere autentisk. Uanset om vi er mennesker eller brands skal vi turde erkende os selv, hvormed andre lettere vil forbinde sig til os. Denne tilgang bruger vi aktivt i Baggården22 og arbejder kontinuerligt med at tage vores egen medicin og søger at gøre restauranten til et mærkbart brand og en mærkbar organisation.

Det skriver andre om Baggården22

Mig og Århus skriver: “Fra Spanien til hele verden: Kendt restaurant ændrer navn og koncept”.

Læs mere

Sommerhusportalen Campaya skriver om os i deres fokus på efteråret: “Her kommer ét besøg sjældent alene”.

Læs mere

Stiften giver fire stjerner og skriver: “Restauranten er et rart sted at opholde sig, et endnu rarere sted at spise og rigeligt fire solide stjerner værd”. (Kræver abonnement)

Læs mere

Spiseguiden Århus, skriver at man “rammes af en særlig stemning” og “finder du en tapasbar i den øverste hylde”.

Læs mere

Kontakt os

Kom forbi, sig hej og se baggården!

Er du interesseret i at bestille bord, kan du gøre det her og har du andre forespørgsler, er du velkommen til at give os et kald på: +45 73 70 63 03

Du kan også sende os en mail på: info@bg22.dk

Åbningstider

Mandag: 17.00 – 00.00

tirsdag- onsdag: 17.00 – 00.00

fredag-lørdag: 09.00-00.00

Køkkenet har åbent 17.30 – 21.30. Udenfor køkkenets åbningstid, byder vi på snacks i baren.

Fredag: 17.00 – 01.00
Lørdag: 12.00 – 01.00
Søndag: Lukket

Fredag og lørdag er køkkenet åbent indtil kl. 22.00. Udenfor køkkenets åbningstid, byder vi på snacks i baren.