Stor menu
Vores kokke har sammensat 10 delevenlige retter; en menu der er skræddersyet til weekendens fejringer – små og store. I de skønne omgivelser i vores indendørs baggård kan du nyde stemningen, den gode mad og lækre vine sammen med dit selskab. Se den sammensatte menu nedenfor.
Gælder fra 1. september
Stor menu
465 kr. pr. gæst
(Menuen skal vælges af hele bordet)
Brød, dip og oliven
_
Serranoskinke 15 mdr.
Friske forårsruller m/tun, agurk, peanuts og gomamayo
_
Carpaccio af hellefisk med grøn mayo, tomat og citrus
Svampetoast med Karl Johan svampe og krystalost
_
Dampede blåmuslinger med rød karry og peanuts
Ristet blomkål med mynteyoghurt og urter
_
Grillet pak choi, misosmør, ristet sesam
Braiseret svinebryst med parmesancreme, gremolata og svær
_
Brombærkompot, hvid chokoladecreme, crumble og brombærsorbet
Menuen kan bestilles som vegetar
Drikkevarer
Vinmenu á tre glas: 240,- pr. gæst
Vinmenu á fire glas: 325,- pr. gæst
Frokost menu (sept.-okt.)
198 kr. pr. gæst
(Menuen skal vælges af hele bordet)
Brød, oliven og dyppelse
_
Frisk forårsrulle med tun, agurk, peanuts og goma mayo
Ristet blomkål med mynteyogurt og urter.
_
Rørt tatar med trøffelmayonnaise og kartoffelchips
Tripple cooked fries med to slags dip
_
Surdejspizza med tomatsauce, gammelknas, sucuk og grillet artiskok
Menuen kan bestilles som vegetar
Drikkevarer
Vinmenu á to glas: 150,- pr. gæst
