Stor menu

Vores kokke har sammensat 10 delevenlige retter; en menu der er skræddersyet til weekendens fejringer – små og store. I de skønne omgivelser i vores indendørs baggård kan du nyde stemningen, den gode mad og lækre vine sammen med dit selskab. Se den sammensatte menu nedenfor.

Gælder fra 1. september

Stor menu

465 kr. pr. gæst
(Menuen skal vælges af hele bordet)

Brød, dip og oliven

_

Serranoskinke 15 mdr.

Friske forårsruller m/tun, agurk, peanuts og gomamayo

_

Carpaccio af hellefisk med grøn mayo, tomat og citrus

Svampetoast med Karl Johan svampe og krystalost

_

Dampede blåmuslinger med rød karry og peanuts

Ristet blomkål med mynteyoghurt og urter

_

Grillet pak choi, misosmør, ristet sesam

Braiseret svinebryst med parmesancreme, gremolata og svær

_

Brombærkompot, hvid chokoladecreme, crumble og brombærsorbet

Menuen kan bestilles som vegetar

Drikkevarer

Vinmenu á tre glas: 240,- pr. gæst
Vinmenu á fire glas: 325,- pr. gæst

Frokost menu (sept.-okt.)

198 kr. pr. gæst
(Menuen skal vælges af hele bordet)

Brød, oliven og dyppelse

_

Frisk forårsrulle med tun, agurk, peanuts og goma mayo

Ristet blomkål med mynteyogurt og urter.

_

Rørt tatar med trøffelmayonnaise og kartoffelchips

Tripple cooked fries med to slags dip

_

Surdejspizza med tomatsauce, gammelknas, sucuk og grillet artiskok

Menuen kan bestilles som vegetar

Drikkevarer

Vinmenu á to glas: 150,- pr. gæst